Email: kontakt@zagranica24.pl

Kucharz / Chef de Partie (Szwecja) 14 wyświetleń

Headhunters Sp. z o.o. (KRAZ 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w sezonie letnim (maj – wrzesień) w popularnych restauracjach w Szwecji na stanowisku: Kucharz / Chef de Partie (Szwecja) Zadania: – Przygotowanie dań w wyznaczonej sekcji zgodnie z recepturami i instrukcjami, – Kontrola właściwego wykorzystania produktów, – Kontrola i utrzymanie czystości i standardów bezpieczeństwa zgodnie z przepisami HACAP. Wymagania: – Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza, mile widziani kandydaci z doświadczeniem w hotelach lub renomowanych restauracjach, – Przynajmniej komunikatywna znajomość j. angielskiego, – Umiejętność pracy w zespole. Oferta: – Atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa plus bonusy), – Gwarantowane minimum 173 godziny pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy, – Możliwość nadgodzin, – Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania), – Możliwość długotrwałej współpracy, – Praca w różnych restauracjach: a la carte, w hotelach 4* i 5 *, restauracjach typu open terrace,​ – Różne terminy rozpoczęcia pracy i różne lokalizacje. Lokalizacja: Szwecja Kontakt: dorota@agencja-headhunters.eu Wymagane dokumenty: CV z tematem wiadomości Kucharz / Chef de Partie, zawierające klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych HEADHUNTERS Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kmieca 27 w Szczecinie w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2015 r., poz. 2135)”.

Więcej Informacji

  • Wynagrodzenie (Euro brutto) 2500-...
Tylko kandydaci mogą aplikować tą ofertę.

ZaGranicą24.pl

Wymarzona praca jest w zasięgu każdego z nas! Gwarancją każdego sukcesu jest uporczywa walka aż do samego końca, można tu przytoczyć słowa Thomasa Edisona:

“Najpewniejszą drogą do sukcesu jest wciąż próbować, jeszcze ten jeden raz”