Email: kontakt@zagranica24.pl

Kucharz / Chef de Partie (Boden, Szwecja) 33 wyświetleń

Headhunters Sp. z o.o. (wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia nr 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonego kandydata zainteresowanego podjęciem pracy w sezonie letnim (od zaraz do 26 sierpnia br.) w popularnej restauracji w Boden, Szwecja na stanowisku:

Kucharz / Chef de Partie (Boden, Szwecja)

Zadania:
– Przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami,
– Estetyczne prezentowanie potraw,
– Kontrola właściwego wykorzystania produktów,
– Kontrola i utrzymanie czystości i standardów bezpieczeństwa zgodnie z przepisami HACAP.

Wymagania:
– Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza,
– Przynajmniej komunikatywna znajomość j. angielskiego,
– Umiejętność pracy w zespole.

Oferta:
– Praca dla sprawdzonej firmy,
– Atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa),
– Bonus za pracę w godzinach wieczornych,
– Gwarantowane minimum 173 godziny pracy miesięcznie,
– Możliwość nadgodzin,
– Zakwaterowanie zapewnione w pobliżu restauracji (niski koszt zakwaterowania),
– Bezpłatny bilet lotniczy do Szwecji i z powrotem,
– Możliwość długotrwałej współpracy.​

Kontakt: dorota@agencja-headhunters.eu

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych Headhunters Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kmieca 27 w Szczecinie w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922). Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, w celu związanym z udziałem mojej osoby w niniejszym w procesie rekrutacyjnym, a także w przyszłych procesach rekrutacyjnych, w tym na otrzymywanie informacji o ofertach pracy. Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych potencjalnym pracodawcom do celów związanych z procesem rekrutacji. Przysługuje mi prawo dostępu do moich danych i ich poprawiania.

Więcej Informacji

  • Wynagrodzenie (Euro brutto) 2500-...
  • Ta oferta pracy już wygasła!
Udostępnij Ofertę

Informacje
  • Adres Szczecin, Kmieca 27
Skontaktuj się z nami

Headhunters Sp. z o.o. (wpis do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia nr 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w sezonie letnim (od zaraz do 26 sierpnia br., z możliwością stałej współpracy) w popularnej restauracji w Boden, Szwecja na stanowisku: Kucharz / Chef de Partie (Boden, Szwecja) Zadania: – Przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami, – Estetyczne prezentowanie potraw, – Kontrola właściwego wykorzystania produktów, – Kontrola i utrzymanie czystości i standardów bezpieczeństwa zgodnie z przepisami HACAP. Wymagania: – Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza, – Przynajmniej komunikatywna znajomość j. angielskiego, – Umiejętność pracy w zespole. Oferta: – Praca dla sprawdzonej firmy,
– Atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa),
– Bonus za pracę w godzinach wieczornych,
– Gwarantowane minimum 173 godziny pracy miesięcznie,
– Możliwość nadgodzin,
– Zakwaterowanie zapewnione w pobliżu restauracji (niski koszt zakwaterowania),
– Bezpłatny bilet lotniczy do Szwecji i z powrotem,
– Możliwość długotrwałej współpracy.

Kontakt: dorota@agencja-headhunters.eu

Wymagane dokumenty: Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych HEADHUNTERS Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kmieca 27 ​w Szczecinie w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2015 r., poz. 2135).”.

Więcej Informacji

  • Wynagrodzenie (Euro brutto) 2500-...
  • Ta oferta pracy już wygasła!
Udostępnij Ofertę

Informacje
  • Adres Szczecin, Kmieca 27
Skontaktuj się z nami

ZaGranicą24.pl

Wymarzona praca jest w zasięgu każdego z nas! Gwarancją każdego sukcesu jest uporczywa walka aż do samego końca, można tu przytoczyć słowa Thomasa Edisona:

“Najpewniejszą drogą do sukcesu jest wciąż próbować, jeszcze ten jeden raz”