Email: kontakt@zagranica24.pl

Kucharz / Chef de Partie (Ostersund, Szwecja) 21 wyświetleń

Headhunters Sp. z o.o. dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kucharzy zainteresowanych podjęciem pracy w sezonie letnim (maj – wrzesień) w Szwecji w hotelu 4* w Szwecji na stanowisku: Kucharz / Chef de Partie (Ostersund, Szwecja) Zadania: – Przygotowanie dań w wyznaczonej sekcji zgodnie ze recepturami i instrukcjami, – Kontrola właściwego wykorzystania produktów, – Kontrola i utrzymanie czystości i standardów bezpieczeństwa zgodnie z przepisami HACAP. Wymagania: – Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza, mile widziani kandydaci z doświadczeniem w hotelach lub renomowanych restauracjach, – Przynajmniej komunikatywna znajomość j. angielskiego, – Umiejętność pracy w zespole. Oferta: – Atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa plus bonusy), – Gwarantowane minimum 173 godziny pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy, – Możliwość nadgodzin, – Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania), – Możliwość długotrwałej współpracy, – Różne terminy rozpoczęcia pracy. Lokalizacja: Szwecja (Ostersund) Kontakt: dorota@agencja-headhunters.eu Wymagane dokumenty: CV z tematem wiadomości Kucharz / Chef de Partie, zawierające klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych HEADHUNTERS Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kmieca 27 w Szczecinie w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2015 r., poz. 2135)”.

Więcej Informacji

  • Wynagrodzenie (Euro brutto) 2500-...
  • Ta oferta pracy już wygasła!
Udostępnij Ofertę

Informacje
  • Adres Szczecin, Kmieca 27
Skontaktuj się z nami

ZaGranicą24.pl

Wymarzona praca jest w zasięgu każdego z nas! Gwarancją każdego sukcesu jest uporczywa walka aż do samego końca, można tu przytoczyć słowa Thomasa Edisona:

“Najpewniejszą drogą do sukcesu jest wciąż próbować, jeszcze ten jeden raz”